HANGÁCS KÖZSÉG HONLAPJA VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA

Főoldal

Főoldal
Köszöntő
Településtörténet
Földrajzi jellemzők
Önkormányzat
Közös Hivatali Kirend.
Közérdekű adatok
Intézmények
Infrastruktúra
Statisztikai adatok
Szolgáltatók
Látnivalók
Hírek
Vissza az alap oldalhoz


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
2018.április 13.
FIGYELEM!!! ÉRTESÍTJÜK A KÖZSÉG LAKOSSÁGÁT, HOGY 2018.04.17 (kedd)-2018.04.18(szerda)-ÁN A HÁZIORVOSI RENDELÉS A KÖVETKEZŐKÉPPEN ALAKUL:
KEDD (17-e): 13.30 – 14.30 SZERDA (18-a): 13.00 – 14.30 RENDEL: DR. MARINCSÁK GYULA2018.04.21 (szombat): 08.00 – 10.00 RENDEL: DR. VILEZ ZSUZSANNA


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ! 2018.április 06..
LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére.
Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival. További részletek letölthetők*pdf


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
2018. március 06.
Hulladékszállítás rendje a nemzeti ünnepen. Letölthető*pdf


Tudnivalók a NAV. Mentor Programjában való részvételről
2018. február 26.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) új szolgáltatása a Mentor Program, amelyben az induló egyéni vállalkozóknak, a cégbejegyzésre kötelezett szervezeteknek, a bíróság által nyilvántartott civil szervezeteknek, az ügyvédi irodáknak, valamint az ügyvivő irodáknak is segítséget nyújtunk abban, hogy adókötelezettségeiket pontosan teljesíthessék és kialakíthassák a helyes adózási gyakorlatot.
Igény esetén a programban személyre szabott tájékoztatással is ellátjuk a vállalkozásukat elkezdő ügyfeleket, melyben a részvétel önkéntes, kizárólag regisztrációhoz kötött és hat hónapig tart. A mentorálás keretében a kezdő vállalkozásoknak szervezett fórumokat is tartunk, amelyen a részvétel szintén önkéntes és ingyenes.
További részletek letölthetők pdf*


NHKV Zrt. TÁJÉKOZTATÓJA!
2018. február 26.
Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!
Magyarország Kormánya a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt (a továbbiakban NHKV Zrt.) létrehozásával a rezsicsökkentés eredményeinek megőrzését, a hatékony hulladékgazdálkodási rendszer kialakítását, továbbá a magyar és uniós környezetvédelmi szabályok maradéktalan érvényesítését tűzte ki célul. E célok elérése érdekében az NHKV Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díj beszedésének jogosultja. A hulladékgazdálkodási rendszer átalakítása mára lezárult, ennek köszönhetően a hulladékszállítási közszolgáltatási díj pontos beszedését lehetővé tevő informatikai rendszer is működik. Az NHKV Zrt. célja a díjhátralékok és a lakosság terheinek csökkentése.
További részletek letölthetők pdf*


Egyenélő Bánásmód Hatóság: ügyfélfogadás!
Egyenlő Bánásmód Hatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei referens tájékoztatója
2018
Esélyegyenlőségi ügyfélfogadás : február További részletek letölthetők pdf*
Esélyegyenlőségi ügyfélfogadás : január További részletek letölthetők pdf*
2017.
Esélyegyen
lőségi ügyfélfogadás : december További részletek letölthetők pdf*
Esélyegyenlőségi ügyfélfogadás : november További részletek letölthetők pdf*


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
2018. január 11.
Értesítjük a község lakosságát, hogy szabadság miatt 2018.01.12-én 12.30 – 13.30 óráig lesz orvosi rendelés. Rendel: dr. Marincsák Gyula


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ!
2018. január 3.
2018 évi HULLADÉKNAPTÁR Letölthető*pdf
Általános tájékoztatás leolvasási és számlázási rend változásáról Tisztelt Felhasználóink! Társaságunk folyamatosan törekszik az egyre színvonalasabb szolgáltatásnyújtásra, a modern technika által biztosított lehetőségek működésbe történő beillesztésére azért, hogy felhasználóinak igényeit a lehető legjobban kielégíthesse. A regionális víziközmű-társaságokkal együttműködve a tulajdonosi iránymutatást figyelembe véve elindult az ÉRV ZRt. háttérfolyamatainak és rendszereinek a fejlesztése is. A cél egy gazdaságosan működő, a teljes vízszolgáltatási szektoron belül egységesen és gyorsan fejleszthető rendszer kialakítása. Ennek a fejlesztésnek az első lépéseként 2018. 01. 01-től a Társaság teljes területére vonatkozóan változás következik be a leolvasási és a számlázási rendben. További részletek letölthetők*pdf


 

ÉRV TÁJÉKOZTATÁS
2017. november 13.
A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK (KÖZKUTAK) HELYES HASZNÁLATA TÉLEN
A fagyok beköszöntével az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban. További részletek»

Hasznos téli tudnivalók Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen? A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit. Az ÉRV ZRt. felhívja a figyelmet a vízvezetékek és az ivóvízmérők fagy elleni védelmének fontosságára, amely a belső hálózaton a Felhasználók feladata. A megrongálódott ivóvízmérő javításának, pótlásának, szerelésének, hitelesítésének költségeit a Felhasználó köteles a szolgáltatónak megtéríteni. Fokozott elővigyázatossággal a károk és a bosszúságok elkerülhetőek. Hogyan? További részletek»


HIRDETMÉNY!
2017.november 07.
Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk Hangács Község Településképi Arculati Kézikönyvét és Településképi rendelet-tervezetét elkészítette. Az elkészül Településképi Arculati Kézikönyvvel és Településképi rendelet-tervezettel kapcsolatban Hangács Község Önkormányzatának 9/2017. (VI.21.) számú Partnerségi Rendelete 1.§ szerinti Partnerek javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak.
További részletek letölthetők pdf*


Egyenélő Bánásmód Hatóság: ügyfélfogadás!
2017. október 27..
Egyenlő Bánásmód Hatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei referens tájékoztatója
Esélyegyenlőségi ügyfélfogadás : november További részletek letölthetők pdf*


elyi Esélyegyenlőségi Program Felülvizsgálata!
2017. október 09.
Helyi Esélyegyenlőségi Program Felülvizsgálata HANGÁCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
További részletek letölthetők pdf*


MEGHÍVÓ IDŐSEK ESTJÉRE!/Letölthető pdf*
2017. október 03.
„Nem az évek számítanak az életünkben, hanem az élet az éveinkben.”
/A.E.Stevenson/
Hangács Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 6-án 16 órai kezdettel Idősek Estjét szervez, melyre szeretettel meghívja a nyugdíjasokat. Helyszín: Művelődési Ház
Program: Óvodások, iskolások műsora, Operett műsor, vacsora élőzenével Varga István
polgármester Amennyiben a rendezvényre szállítást igényelne, legyen szíves azt minél előbb jelezze a Hivatalban, vagy a 46/399-868-os telefonszámon!


Egyenlő Bánásmód Hatóság Tájékoztatója!
2017. augusztus 21.
Egyenlő Bánásmód Hatóság esélyegyenlőségi ügyfélfogadás:
Szeptember: További részletek letölthetők pdf*
Auguszus: További részletek letölthetők pdf*


HANGÁCSI FALUNAP 2017. augusztus 5.
2017. augusztus 1.
Hangács Község Önkormányzatának Képviselő-testülete szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2017. augusztus 5-énmegrendezendő FALUNAP-ra. Helyszín: Művelődési Ház és udvara A rendezvény programajánlata:14.00 Falunap megnyitója14.30 Hangácsi óvodások vidám műsora 14.30 -17.00 Ebéd (a rendezvényen részt vevő hangácsi lakosok számára ingyenes) 15.00 Dalárdakör (boldvai énekkar fellépése) 16.00Sancyprodukciója 17.00 RetroDuo Zenekar (régi és új dallamok) 18.00 Claim Rock Bandegyüttes fellépése19.30 Ihos József (Kató néni) humorista előadása 20.30 Zenés mulatság (Utcabál) Retro Band laki együttes közreműködésévelTovábbi programok, lehetőségek: Kézműves foglalkozás Egészségmegőrző sátor Tűzoltó-bemutató habpartyval Pálinkaverseny Hangácsi háziasszonyok süteménysütő versenye Sörivóverseny Kiállítás – Hangács története és múltja Motoros rendőr-bemutató Óriáscsúszda, ugrálóvár a gyermekek számára Édességes, játékos sátor, vattacukor, jégkása, fagyi Világítós játékok árusítása Kispályás körmérkőzések (jelentkezés a helyszínen) BÜFÉ Lehetőség lesz a TÁJHÁZ, valamint a Református Egyház Szathmáry Király György MÚZEUM-ának megtekintésére Idősek és mozgásukban korlátozottak figyelmébe! Amennyiben a rendezvényre való szállítást igényelne, legyen szíves azt minél előbb jelezze a Hivatalban vagy a 46/399-868-os telefonszámon! Mindenkit szeretettel várunk!


HIRDETMÉNY
2017. június 27.
Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 43/A. § szerinti egyeztetési eljárás ún. előzetes tájékoztatási szakaszát Hangács Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete elkészítésére vonatkozóan. A készülő Településképi Arculati Kézikönyvvel és Településképi rendelettel kapcsolatban Hangács Község Önkormányzatának .9/2017. (VI.21.) számú Partnerségi Rendelete 1.§ szerinti Partnerek az ún. tájékoztatási szakaszban javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak. (A Partnerségi Rendelet megtekinthető a www.hangacs.hu honlapon.)Észrevétellel, véleménnyel a Partnerségi Rendelet szerint az alábbi ún. Partnerek élhetnek: Hangács lakossága és a hangácsi ingatlantulajdonosok; a település területén működő érdekképviseleti szervek és civil szervezetek; a település területén ingatlannal, székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek; valamint a település területén működő vallási közösségek. A véleménynyilvánítás határideje: 2017. július 1-től - 2017. július 21-ig.
Tovább pdf* »


TÁJÉKOZTATÁS!
2017. május 22.
T Á J É K O Z T A T Á S szünidei gyermekétkeztetésről A Közös Önkormányzati Hivatal felhívja a Tisztelt Szülők/Törvényes képviselők figyelmét, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény alapján a gyermek lakóhelye, vagy ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja. További részletek» 7. melléklet a 328/2011. (XII. 29.) Korm. rendelethez NYILATKOZAT a Gyvt. 21/C. §-a szerinti szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéhez Letölthető pdf* word*


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ ORVOSI ÜGYELET KÖLTÖZÉSÉRŐL Második oldal
2017. április 25.


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ LOMTALANÍTÁSRÓL!
2017. április13
TISZTELT LAKOSSÁG!
Tájékoztatásul közöljük, hogy 2017. április 20-án (Csütörtök) lesz községünkben a LOMTALANÍTÁS.
Kérjük a lakosságot, hogy a lomokat a tárolóedény mellé helyezzék el, reggel 6 órára!
A járművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomok elszállítása nem megoldott.
A lom nem tartalmazhat:
- háztartási hulladékot
- veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékot, faforgácsot, oldószereket, savakat, lúgokat, olajat, gyógyszereket, állati tetemeket
- azbesztet tartalmazó hulladékot
-éles-, hegyes eszközöket
- építési törmeléket
- gumiköpenyt, autóroncsokat
- elektronikai hulladékot
- zöldhulladékot


Egyenlő Bánásmód Hatóság Tájékoztatója!
2017. április 5.

Egyenlő Bánásmód Hatóság Miskolc térségében tartandó esélyegyenlőségi fogadóóra megtartásának időpontjai és helyszíne 2017. április hónapban. További részletek letölthetők pdf*


Lakossági Tájékoztató!
2017. március 14.

A helyi iparűzési adó nyomtatványok 2016-ról Letölthetők pdf*


Lakossági Tájékoztató
2016. június 27.
NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ Otthon Melege Program
Háztartási nagygépek/hűtó és fagyasztó készülékek/ energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram. További részletek» Teljes hűtőgép lista /Letölthető pdf*


Lakossági Hírlevél - ELBÍR
2016. június 17.
ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER
LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL - 2016. nyár. Letölthető *.pdf


TISZTELT LAKOSSÁG!
2016. április 27.

Áprilistól folytatódik a zöld hulladék gyűjtése az Ön településén. Első alkalommal bármilyen áttetsző zsákban kihelyezheti a zöld hulladékot. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk minden alkalommal annyi zsákot dob be postaládájába, amennyi zöld hulladékot Ön előzetesen kihelyezett. A zsákok begyűjtése kéthetente a lenti naptár szerinti napokon történik. Kérjük, hogy a megtelt zsákokat az adott napon, bekötözve helyezze a lakóingatlanja elé. Kérjük továbbá, hogy a felsorolt hulladékokat tisztán, más hulladékoktól mentesen gyűjtse. Amennyiben kommunális hulladékkal szennyezett az összegyűjtött zöld hulladék, a zsákokat nem áll módunkban elszállítani! Hulladékgyűjtési naptár:További részletek»


TISZTELT LAKOSSÁG!
2016. április 11.
Tájékoztatásul közöljük, hogy 2016. április 14-én (Csütörtök) lesz községünkben a LOMTALANÍTÁS.Kérjük a lakosságot, hogy a lomokat a tárolóedény mellé helyezzék el,reggel 6 órára!A járművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomok elszállítása nem megoldott.A lom nem tartalmazhat: - háztartási hulladékot - veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékot, faforgácsot, oldószereket, savakat, lúgokat, olajat, gyógyszereket, állati tetemeket - azbesztet tartalmazó hulladékot -éles-, hegyes eszközöket - építési törmeléket - gumiköpenyt, autóroncsokat - elektronikai hulladékot - zöldhulladékot


MEGHÍVÓ NŐNAPI BATYUS BÁLBA!
2016. február 15.
MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk Önt, családját és barátait a NŐNAPI BATYUS BÁLRA! Időpontja: 2016. március 5-én 19 órától Helyszín: Művelődési Ház Hangács Részvételi díj: 2000.-Ft/pár Jelentkezni 2016. február 26-ig a Hivatalban vagy a 46/399-868-as telefonszámon lehet.
A részvételi díjat előre kérjük rendezni a Hivatalban!


MEGHÍVÓ!
2015. december 15.
Kedves Hangácsiak! Hozzanak egy díszt, öltöztessük fel együtt községünk karácsonyfáját! A jókedvet és az ünnepi hangulatot fokozva, az önkormányzat kellemes zenével, forralt borral és meleg teával várja a lakosokat. Találkozunk 2015. december 19-én 15 órakor a buszvégállomáson lévő téren. Ezt követően 17 órai kezdettel a Continental Singers ad koncertet a Művelődési Házban. Mindenkit szeretettel vár Hangács Község Önkormányzat Képviselőtestülete! Plakát


HIVATÁS-SZOLGÁLAT-KARRIER
2015. október 27.
Rendőr szeretnél lenni?
Ha cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár vagy, és rendelkezel érettségivel vagy azt 2016. július1-ig megszerzed, illetve megfelelsz az egészségi, pszichikai és fizikai alkalmassági elvárásoknak, már megtetted az első lépést. Miért jobb a rendészeti szakközépiskola, mint a többi szakképző intézmény? Támogatunk abban, hogy B kategóriás vezetői engedélyt, illetve államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt szerezz. A minél jobb tanulmányi eredmény elérésére motiváló ösztöndíjat biztosítunk, lehetőséget nyújtunk kollégiumi elhelyezésre, és háromszori étkezésre. Mindezeken túl tanulói juttatások és szociális támogatások is rendelkezésre állnak, az arra jogosultaknak. Ami a legfontosabb: egy belátható életpályát, tervezhető előmenetelt biztosító, kihívásokkal teli életpályát választhatsz, ahol elsődleges feladatod a közbiztonság és a belső rend védelme. Hogyan kell jelentkezned? A pályázati felhívást és a jelentkezési egységcsomagot az alábbi honlapokon találod: Országos Rendőr-főkapitányság: www.police.hu Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola: www.arszki.hu
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola: www.rendeszkepzo-kormend.hu Miskolci Rendészeti Szakközépiskola: www.mrszki.hu Szegedi Rendészeti Szakközépiskola: www.szrszki.hu Jelentkezési anyagodat az általad választott rendészeti szakközépiskolának 2016.02.15-ig kell elküldened.


BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL!
2015. október 27.
Lakossági hírlevél 2015. október. Biztonságban halottak napján»


ÉRTESÍTÉS!
2015. április30.
Tájékoztatom a község lakosságát, hogy 2015. május 1. napjától a háziorvosi ellátást
Dr. Papp Kálmán Dénes és helyettes orvosai biztosítják – előreláthatóan 2015. július 1. napjáig.
Hangács Község Polgármestere


RENDELÉSI IDŐ
2015. április30.

Rendelési idő: Hétfő: 13.30-14.30 (Zilizen: 12.30-13.30) Kedd: 12.30-14.00 (Hangács tanácsadás: 14.00-14.30) Szerda: 12.30-14.00 Csütörtök: 10.00-11.00 (Nyomár: 9.30-10.00)
Péntek: 12.30-13.30 Letölthető


Anyák napi ünnepség
2015. április 27.
Hangácson, 2015. május 3-án, vasárnap 14.00 órai kezdettel, ünnepi műsorral köszöntjük a településen élő édesanyákat, nagymamákat.Helyszíne: Hangács, Művelődési Ház Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!


LOMTALANÍTÁS
2015. április 27.
TISZTELT LAKOSSÁG!
Tájékoztatásul közöljük, hogy 2015. május 7-én (Csütörtök) lesz községünkben a LOMTALANÍTÁS.
Kérjük a lakosságot, hogy a lomokat a tárolóedény mellé helyezzék el, reggel 6 órára!A járművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomok elszállítása nem megoldott.A lomtalanítás nem foglalja magában a veszélyes hulladék (gumiabroncs, akkumulátor, hűtőszekrény, TV készülék, festék,- olajszármazékok, zöld hulladék stb.) elszállítását.


Lakossági Hírlevél - ELBÍR
2015. április 27.
ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL - 2015. április Letölthető *.pdf


CONTINENTAL SINGERS koncert Hangácson
2015. március 16..
"Nem ismeretlen már a Hangácson és környékén élő embereknek a név: Magyar Continental Singers! Több alkalommal vendégeskedtek településünkön nyári csoportjaik, mindig lélekemelő és csodálatos zenei/színpadi produkcióval kápráztatva el minket! Ezúttal a zenekaros csoport ad élő koncertet a hangácsi művelődési házban, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk!"


MEGHÍVÓ
2015. március 13.
Szeretettel meghívjuk a Tisztelt Lakosságot 2015. március 15-én 13.00 órakkor a Könyvtárnál tartandó ünnepi koszorúzásra és műsorra!


2015. február 04.
Szeretettel meghívunk minden kedves mulatni vágyót a február 21-én, szombaton 19.00 órai kezdettel megrendezendő Farsangi batyus bálra, melyet a hangácsi fiatalság szervez, a hangácsi Kultúrházban. A belépő: 1000 Ft, melyet Gámpé Gyöngyinél 0630/373 15 22 Gadóczi Nikolettnél 0630/ 349 98 20 lehet elővételben megvásárolni február 14-ig (szombat). Tombola a helyszínen váltható. A talpalávalót szolgáltatja: Vodila Norbert Várunk mindenkit, tombolával, tánccal, jó kedvvel.


Pályázat: Hangácsi Óvodába konyhalány munkakörre
2015. február 04.
Hangácsi Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Hangácsi Óvoda Főzőkonyhája
konyhalány munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Hangács, Petőfi út 14. A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: A pályázat letölthető»


Tájékoztató Veszélyes Hulladékok Gyűjtéséről
2015. január
Tisztelt Lakosság! Tájékoztatásul közöljük, hogy önkormányzatunk 2015 évben ismét megszervezi a veszélyes hulladékok gyűjtését

2015. március 23-án (hétfőn)
2015. május 27-én (szerdán)
2015. augusztus 3-án (hétfőn)
2015. október 26-án (hétfőn)

További részletek»


MEGHÍVÓ KÖZÖS KARÁCSONYFA ÖLTÖZTETÉSRE!
2014. december

Kedves Hangácsiak!
Hozzon egy díszt, öltöztessük fel együtt községünk karácsonyfáját!A jókedvet és az ünnepi hangulatot fokozva, az önkormányzat kellemes zenével, forralt borral és meleg teával várja a lakosokat.Találkozzunk 2014 december 20.-án 14 órakor a buszvégállomáson lévő téren! Mindenkit szeretettel vár Hangács Képviselő-testülete
Meghívó letölthető»

Lomtalanítás!
2014. március

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2014. április 10-én (csütörtök) és 2015. október 9-én (csütörtök) lesz községünkben a LOMTALANÍTÁS.További részletek»

FŰTS OKOSAN!
VIGYÁZZUNK A LEVEGŐ TISZTASÁGÁRA, ÉS ÓVJUK EGÉSZSÉGÜNKET! További részletek»

Avar és kerti hulladék égetés szabályai!
2013
Hangács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013.(VI.19.) számú önkormányzati rendelete Az avar és kerti hulladék égetésének szabályairól. További részletek»

Vissza az oldal tetejére

© 2014-2015 Me-NET Kft. - Miskolc